hosting-banner1

Webhosting / Domeinnaam

Hosting

Super snel, uiterst betrouwbaar en veilig web hosting

Webhosting is het onderbrengen van uw website op een server zodat die constant verbonden is met het internet. Bij Internetconsumer wordt u account direct aangemaakt waardoor u direct gebruik kunt maken van u site.
Belangrijk is dat u met uw domeinnaam duidelijk maakt wie u bent en wat u te bieden heeft. Het is daarom van belang dat u een passende en pakkende domeinnaam creëert voor u website.

Webhosting pakketten

Internetconsumer is één van de betere aanbieders van webhosting pakketten in Nederland. Dit komt door onze uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Bij Internetconsumer kunt u goedkoop en eenvoudig webhosting aanschaffen, uw webhosting account wordt in bijna alle gevallen na betaling direct aangemaakt. U kunt er dan dus direct gebruik van maken. Hieronder ziet u de pakketten die wij aanbieden. Voor de grotere websites en bedrijven die meerdere sites willen laten onderbrengen raden wij Unlimited Bandwidth aan.

Domeinnaam registratie en verhuizing

Met uw domeinnaam maakt u duidelijk wie u bent en wat u te bieden heeft. Het is daarom van belang dat u een passende en pakkende domeinnaam vindt voor uw website. Internetconsumer biedt u een gebruiksvriendelijk interface voor het beheer van uw domeinnamen. U kunt in de rechter tabel beginnen met de registratie of verhuizing van uw domeinnaam.

  • Domeinnaamen
  • .nl
  • .be
  • .eu
  • .com

KLAAR OM UW PROJECT TE BESPREKEN?

Neem dan gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende afspraak.

Direct contact

Bedrijfsgegevens

icon-fb-hovericon-tw-hovergoogle-plus-icon-internetconsumer