website laten maken

Website laten maken Rotterdam

Uw webdesign is beslissend

Het is de eerste indruk die telt en voor deze is er geen tweede kans

Professioneel webdesign moet niet alleen aantrekkelijk zijn maar moet uw merk, product of dienst duidelijk overbrengen zodat u een positieve indruk achterlaat bij uw klanten. U website laten maken Rotterdam door ons.

website laten maken

Laat een goede indruk achter bij uw klant

De inhoud van uw website is belangrijk, niet alleen voor uw klanten, maar ook voor zoekmachines zoals Google. Alleen op deze manier heeft u een blijvend succes. Website laten maken door internetconsumer zorgt ervoor dat u in het juiste licht verschijnt .

Uw website dient op het eerste gezicht al positief te communiceren met de klant. Deze heeft vaak in een paar seconden al besloten om op uw site te blijven of deze te verlaten. Door te communiceren met een moderne en betrouwbare webdesign verhogen wij de kans, om de klant op uw site te houden. Dit in combinatie met een overzichtelijk webdesign zorgen wij dat de klant niet verdwaalt en een prettige ervaring bleeft. Direct website laten maken ? U website laten maken Rotterdam door ons.

Website laten maken

Website laten maken Rotterdam

Tegen zeer scherpe prijs maken wij al een website voor u. Al geruime tijd maken wij websites voor zowel particulieren als professionele bedrijven. Voor reverenties kijk op onze portofolio pagina.

Website laten maken door ons betekent dat u gebruik kan maken van een krachtige CMS systeem. Wij maken hiervoor gebruik van ons eigen gecodeerde software en de beste beschikbare plug-ins. U kunt hierdoor zelf heel gemakkelijk uw eigen website beheren. Wij ontwerpen uw website zelf waardoor uw klanten altijd een unieke website ervaring hebben.  Onze gespecialiseerde mensen zorgen ervoor dat uw website SEO vriendelijk wordt. Dit betekent dat uw website hoog in de zoekmachines zoals Google komen te staan. Omdat wij over een eigen server beschikken bieden wij 3 jaar gratis hosten en beheren van websites aan. Verder is het voor ons belangrijk dat u altijd contact met ons kan opnemen als u een probleem heeft. Onze helpdesk is hiervoor 24/7 voor u bereikbaar. U website laten maken Rotterdam door ons.

Webwinkel “webshop” laten maken ?

Wilt u een professionele webwinkel “webshop” of website laten maken dan bent u bij Internetconsumer goedkoper uit dan andere website bouwers en,  omdat wij gebruik maken van de krachtige opensource software Magento en Opencart krijgt u een zeer gebruiksvriendelijke webshop.
Als u problemen ondervindt met uw webshop is onze helpdesk 24/7 telefonisch en per email bereikbaar, maar voor een kleine aanpassing kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen.
Wij zullen samen met u een webdesign maken dat volledig aansluit op uw huisstijl en als u geen huisstijl heeft dan kunnen wij dat maken gebaseerd op uw persoonlijke profiel, behoeften en wensen.
Onze professionals  zullen uw webwinkel “webshop” responsive maken zodat het ook goed leesbaar is op tablets en smartphones en uiteraard  krijgt u een hogere positie in de zoekmachines .
U krijgt persoonlijke advies op maat  door één van onze professionals en  een gratis cursus.
Onze webwinkels zijn heel gemakkelijk te beheren en voorzien van een compleet cms syteem. U kunt o.a. gebruik maken van de krachtige backoffice om uw bestellingen en klanten te beheren. U website laten maken Rotterdam door ons.

KLAAR OM UWPROJECTTE BESPREKEN ?

Neem dan gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende afspraak

Direct contact

Bedrijfsgegevens

  • Email:

    info@internetconsumer.nl

  • Adres:

    Spaanse Polder
    Linschotenstraat 32
    3044 AW Rotterdam

icon-fb-hovericon-tw-hovergoogle-plus-icon-internetconsumer