steigerhout-one

Webshop voor Steigerhout One

Wij hebben de geweldige kans gekregen om een nieuwe webshop te ontwikkelen voor een verkoper van steigerhout meubels, genaamd Steigerhout-One.nl. Deze webshop is speciaal ontworpen voor de online verkoop van een breed scala aan tuin- en woonkamermeubelen, variërend van hoekbanken tot eettafels

Naast de ontwikkeling van de webshop, hebben we ook de verantwoordelijkheid gekregen om deze te onderhouden en te optimaliseren. We hebben verschillende maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de webshop snel laadt en goed vindbaar is op Google.

Onze expertise omvat onder andere:

 1. CMS-systemen: We hebben gebruikgemaakt van geavanceerde CMS-systemen om de webshop efficiënt te beheren.
 2. WordPress-website: We hebben een robuuste en schaalbare WordPress-website gecreëerd als basis voor de webshop.
 3. WooCommerce-integratie: We hebben de krachtige WooCommerce-plugin geïntegreerd om een naadloze en gebruiksvriendelijke winkelervaring te bieden.
 4. Aanmelding en instelling van Google-diensten: We hebben Google Analytics en Google Search Console geïnstalleerd en geconfigureerd om het verkeer en de prestaties van de webshop te volgen.
 5. Hosting en domeinnaamregistratie: We hebben gezorgd voor betrouwbare hosting en de registratie van het domein steigerhout-one.nl.
 6. Webshop onderhoud: We nemen de verantwoordelijkheid voor het regelmatig onderhouden van de webshop, het bijwerken van software en het implementeren van beveiligingsmaatregelen.
 7. Toevoegen van producten: We hebben het assortiment van de webshop uitgebreid door diverse airconditioning- en ventilatieproducten toe te voegen, elk met gedetailleerde informatie en afbeeldingen.
Betaalkoppeling
iDEAL, Bancontact, Visa, Mastercard, PayPal
Voorraadbeheer webshop
Verkoop, klanten, omzet
CMS systemen
Om webshop te beheren
 • WordPress website:

 • WooCommerce integratie

 • Google diensten aangemeld en ingesteld

 • Webshop onderhoud

 • Hosting & Domeinnaamregistratie

 • Producten toevoegen

product-pagina-webshop-steigerhout-one

Product pagina

Ook een professionele webshop laten maken?

Wil jij ook een professionele webshop laten maken? Wij kunnen je helpen! Ons ervaren team van webdesigners en ontwikkelaars staat klaar om jouw droomwebsite te realiseren. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Samen zorgen we voor een webshop die niet alleen mooi oogt, maar ook goed werkt en jouw doelgroep aanspreekt. Wacht niet langer en geef jouw online aanwezigheid een boost!

Gerelateerde projecten