webdiensten

Webdiensten

Professioneel webdesign

Modern & goed vindbaar

Heeft u een professionele website nodig om uw bedrijf online vindbaar te maken dan bent u bij Internetconsumer bij het goede adres. Onze webdesigners zijn gespecialiseerd in het gebruik van professionele tools zoals HTML5, CSS3, Magento en WordPress webdiensten.

Search Engine Optimization

Optimaliseer uw content om gratis beter gevonden te worden

SEO is één van de belangrijkste manieren om uw site vindbaar te maken in de zoekmachines. Onze SEO specialisten bewerken uw site door onder andere de titletags, bestandsnamen en structuur te optimaliseren. De zoekmachines herkennen dit als een hoogwaardige site waardoor u gratis hoger in Google komt.

Internet marketing

Wij bieden een brede aanpak voor midden tot grote ondernemingen.

Als u meer traffic naar u site dient te genereren is een marketingscampagne een perfecte oplossing. Door het programma Adwords genereren wij een specifieker publiek naar uw site. De advertenties worden weergegeven op pagina’s waar zich potentiële klanten bevinden en op de site van Google.
Uiteraard kunt u aangeven hoeveel u van plan bent uit te geven hier passen wij de campagne dan op aan. Uw voordelen zijn: goedkoper dan andere reclames, doelgroep gericht, resultaten zijn meetbaar.

Webhosting

Super snel, uiterst betrouwbaar en veilig

Wij vinden het belangrijk u een kwalitatief goed product te leveren. Betrouwbare webhosting zorgt voor een productieve sitebeleving voor uw klanten. Wachten op illustraties die geladen dienen te worden of het vastlopen van de site doen de zaken niet goed. Daarom bieden wij verschillende webhostingspakketten die passen bij de grote en drukte van uw site. Uw voordelen zijn: grote opslagcapaciteit, ruime dataverkeer, webmail en domeinnaam.

KLAAR OM UW PROJECT TE BESPREKEN?

Neem dan gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende afspraak

Direct contact

Bedrijfsgegevens

icon-fb-hovericon-tw-hovergoogle-plus-icon-internetconsumer