Algemene voorwaarden voor InternetConsumer.nl

Welkom bij InternetConsumer.nl. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat u onze website gebruikt. Door onze website te bezoeken en te gebruiken, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dient u onze website niet te gebruiken.

Intellectueel eigendom:

Alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, knoppen, afbeeldingen, digitale downloads en gegevenscompilaties, is eigendom van InternetConsumer.nl en is beschermd door Nederlandse en internationale auteursrechtwetten.

Gebruikslicentie:

U krijgt een beperkte licentie om toegang te krijgen tot en gebruik te maken van deze website voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan om enig deel van deze website te kopiëren, te reproduceren, te verkopen, door te verkopen, te wijzigen of te distribueren zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Nauwkeurigheid van informatie:

We streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken op onze website, maar we kunnen niet garanderen dat alle informatie volledig, nauwkeurig en actueel is. We behouden ons het recht voor om fouten in de inhoud op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te corrigeren.

Externe links:

Onze website kan links bevatten naar externe websites die niet door ons worden beheerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of praktijken van deze websites van derden en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruik van dergelijke websites.

Wijzigingen in de voorwaarden:

We behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment en naar eigen goeddunken bij te werken of te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om deze voorwaarden regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen. Uw voortgezette gebruik van de website na het plaatsen van eventuele wijzigingen houdt in dat u deze wijzigingen accepteert.

Contact opnemen:

Als u vragen heeft over deze algemene voorwaarden, neem dan contact met ons op via info@internetconsumer.nl.

Bedankt voor het lezen en begrijpen van onze algemene voorwaarden!