cooperandhunter

Webshop voor Cooper & Hunter Airconditioning

We kregen de opdracht om een nieuwe webshop te ontwikkelen voor een airconditioning en ventilatie verkoper. De webshop is speciaal bedoeld voor de online verkoop van airconditioning en ventilatie, variërend van warmtepompen tot wand/split airco’s.

Daarnaast hebben we ook de verantwoordelijkheid gekregen om de webshop te onderhouden en te optimaliseren. Hierbij hebben we onder andere gezorgd voor een snelle laadtijd en goede vindbaarheid op Google.

Onze expertise omvat onder andere:

 1. CMS-systemen: We hebben gebruikgemaakt van geavanceerde CMS-systemen om de webshop efficiënt te beheren.
 2. WordPress-website: We hebben een robuuste en schaalbare WordPress-website gecreëerd als basis voor de webshop.
 3. WooCommerce-integratie: We hebben de krachtige WooCommerce-plugin geïntegreerd om een naadloze en gebruiksvriendelijke winkelervaring te bieden.
 4. Aanmelding en instelling van Google-diensten: We hebben Google Analytics en Google Search Console geïnstalleerd en geconfigureerd om het verkeer en de prestaties van de webshop te volgen.
 5. Hosting en domeinnaamregistratie: We hebben gezorgd voor betrouwbare hosting en de registratie van het domein steigerhout-one.nl.
 6. Webshop onderhoud: We nemen de verantwoordelijkheid voor het regelmatig onderhouden van de webshop, het bijwerken van software en het implementeren van beveiligingsmaatregelen.
 7. Toevoegen van producten: We hebben het assortiment van de webshop uitgebreid door diverse airconditioning- en ventilatieproducten toe te voegen, elk met gedetailleerde informatie en afbeeldingen.
Betaalkoppeling
iDEAL, Bancontact, Visa, Mastercard, PayPal
Verkoop, klanten, omzet
Om webshop te beheren
 • WordPress website

 • WooCommerce integratie
 • Google diensten aangemeld en ingesteld
 • Hosting & Domeinnaamregistratie
 • Webshop onderhoud
 • Producten toevoegen
product-pagina-webshop-cooperandhunter

Product pagina

Ook een professionele webshop laten maken?

Wil jij ook een professionele webshop laten maken? Wij kunnen je helpen! Ons ervaren team van webdesigners en ontwikkelaars staat klaar om jouw droomwebsite te realiseren. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Samen zorgen we voor een webshop die niet alleen mooi oogt, maar ook goed werkt en jouw doelgroep aanspreekt. Wacht niet langer en geef jouw online aanwezigheid een boost!

Gerelateerde projecten