project-prta via

Website voor Porta Via Laser clinic

Wij hebben de geweldige kans gekregen om een nieuwe website te ontwikkelen voor een laser clinic in Almere, genaamd Porta Via kliniek. Deze website is speciaal ontworpen voor de online boeking voor afspraken.

Naast de ontwikkeling van de website, hebben we ook de verantwoordelijkheid gekregen om deze te onderhouden en te optimaliseren. We hebben verschillende maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de website snel laadt en goed vindbaar is op Google.

Onze expertise omvat onder andere:

  1. CMS-systemen: We hebben gebruikgemaakt van geavanceerde CMS-systemen om de webshop efficiënt te beheren.
  2. WordPress-website: We hebben een robuuste en schaalbare WordPress-website gecreëerd als basis voor de webshop.
  3. Aanmelding en instelling van Google-diensten: We hebben Google Analytics en Google Search Console geïnstalleerd en geconfigureerd om het verkeer en de prestaties van de webshop te volgen.
  4. Hosting en domeinnaamregistratie: We hebben gezorgd voor betrouwbare hosting en de registratie van het domein steigerhout-one.nl.
  5. Website onderhoud: We nemen de verantwoordelijkheid voor het regelmatig onderhouden van de webshop, het bijwerken van software en het implementeren van beveiligingsmaatregelen.
Boekingssysteem
Om afspraken manken
Basis optimalisatie
Voor betere vindbaarheis
CMS systemen
Om webshop te beheren
  • WordPress website:

  • Google diensten aangemeld en ingesteld

  • Website onderhoud
  • Hosting & Domeinnaamregistratie

behandelingen

Diensten pagina

Ook een professionele website laten maken?

Wil jij ook een professionele webshop laten maken? Wij kunnen je helpen! Ons ervaren team van webdesigners en ontwikkelaars staat klaar om jouw droomwebsite te realiseren. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Samen zorgen we voor een webshop die niet alleen mooi oogt, maar ook goed werkt en jouw doelgroep aanspreekt. Wacht niet langer en geef jouw online aanwezigheid een boost!

Gerelateerde projecten